Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرزاد لطفی روز دوشنبه در نشست ستاد مدیریت بیماری کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به تکمیل ۱۰۰درصدی ظرفیت بخش های بستری بیماران کرونا در استان، هرگونه سهل انگاری نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی در شرایط کنونی را تهدیدی جدی برای سلامت عمومی دانست.

وی با بیان اینکه با بستری ۵۲۸ بیمار جدید کرونا در بیمارستان های فارس، متاسفانه بیشترین آمار بستری از ابتدای شیوع تاکنون در استان به ثبت رسیده است، اظهار کرد: بیش از سه هزار و ۵۰۰ بیمار در بخش های کووید۱۹ بیمارستان های فارس بستری شده اند و با افزایش لیست انتظار بیماران مواجهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به وضعیت بحرانی و اوج گرفتن کرونا در فارس، گفت: آمارها نشان می دهند طی هفته های اخیر بسیاری از افزایش موارد ابتلا به صورت خانوادگی بوده که لازم است در صورت مشاهده هرگونه نشانه بیماری، خود را قرنطینه و حفظ فاصله از دیگران را جدی بگیریم تا چرخه های انتقال این بیماری کاهش یابد.

وخامت شرایط جسمی ۳۱۳ بیمار کرونا در بخش های ICU فارس

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز از بستری ۳۱۳ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی ناشی از کرونا  در بخش های ICU استان خبر داد.

سید روح اله حسینی اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، ۵۲۸ بیمار جدید مبتلا به کرونا در سطح بیمارستان های استان بستری شدند و مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علایم که هم اکنون در بیمارستان های استان بستری هستند، به سه هزار و ۵۵۵ نفر رسید.

وی با اشاره به گستردگی روند شیوع بیماری در جامعه افزود: در حال حاضر بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت بستری به بیماران کووید ۱۹ در استان اختصاص داده شده که در حدود هزار تخت بیشتر از موج چهارم کووید۱۹ در استان است.

به گفته مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در طول بحران بیماری کووید ۱۹، در مجموع بیش از یک میلیون و ۲۱۳ هزار و ۴۶ مورد تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام شده که از این تعداد یک میلیون و ۸۵ هزار و ۶۴۳ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان تهیه شده است و با بررسی نمونه های انجام شده، ۳۲۱ هزار و ۲۳۵ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.

 همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۱۲۷ هزار و ۴۰۳ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۲۳ هزار و ۸۸ بیمار مثبت شناسایی شده و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۳۴۴ هزار و ۳۲۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

حسینی با اعلام جان باختن ۲۸ هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون را پنج هزار و ۲۳۶ نفر عنوان کرد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین از بهبودی ۳۰۳ هزار و ۴۵۵ نفر از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون خبر داد که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

وی ادامه داد: با توجه به تحت فشار بودن مدافعان سلامت و خستگی بیش از حد کادر درمان، مشاهده تجمعات مردمی بدون رعایت و حفظ پروتکل های بهداشتی، خستگی آنان را بیشتر می کند؛ چرا که دیدن این اجتماعات و سهل انگاری ها، پیش بینی صحنه های دلخراش دیگری را از بستری شدن شهروندان در بخش های درمانی و مراکز بهداشتی رقم می زند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ابراز تاسف از اینکه آمارها هر روز تلخ تر از دیروز می شود و مدافعان سلامت نیز نسبت به روزهای قبل خسته تر شده اند، از مردم استان خواست تا برای قدردانی از مدافعان سلامت که طی این مدت برای حفظ جان شهروندان، جان خویش را کف دست نهاده اند و از هیچگونه تلاشی دریغ نکرده اند، ملاحظات مربوط به پیشگیری از این بیماری را برای حفظ سلامت خود و عزیزانشان در این موج سهمگین جدی بگیرند.

برچسب‌ها ویروس کرونا شیراز دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا شیراز دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ویروس کرونا شیراز دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۲۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز، سیدکاظم رضوی، با اشاره به طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال گفت: کلیه بیمارستان‌های دولتی، کلینیک‌های دولتی و مراکز بهداشتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی و پزشکان عمومی و تخصصی در واحدهای تابع دانشگاه علوم پزشکی مکلف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیصی– درمانی و ترخیص کودکان زیر هفت سال بیمه‌شده را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی جزو اولین دانشگاه‌ها در کشور است که این طرح را اجرا می‌کند بنابراین ممکن است اختلالاتی وجود داشته باشد که بیشتر مرتبط با زیرساخت‌ها و سامانه‌های بیمه‌ای است بنابراین وجود اختلال به معنای اجرا نشدن طرح نیست و دانشگاه علوم پزشکی آنچه را که بر عهده داشته به اجرا درآورده است و بیمه‌ها هم نیز باید در این زمینه پویاتر شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه بیمه بودن کودکان زیر هفت سال شرط برخورداری از خدمات رایگان درمان در این طرح است، افزود: این طرح یارانه سلامتی است که دولت برای کودکان ایرانی زیر هفت سال در نظر گرفته است و اتباع را شامل نمی‌شود و تمام کودکان بیمه‌شده تأمین اجتماعی، سلامت، نیروهای مسلح از این طرح برخوردار می‌شوند.

وی افزود: زیرساخت‌های بیمه سلامت از بین بیمه‌های ارائه شده، برای خدمات درمانی رایگان بستری و سرپایی آماده است و این بیمه بیشترین همکاری را در این زمینه با دانشگاه علوم پزشکی دارد اما در خصوص بیمه تأمین اجتماعی که 70 درصد بیمه‌شدگان را شامل می‌شود هنوز زیر ساخت‌های آنها به زیرساخت‌های دانشگاه علوم پزشکی متصل نیست و یک سری کارها باید به صورت دستی توسط بیمه‌شدگان انجام گیرد.

رضوی یاداور شد: شهروندان مدنظر داشته باشند که چون این طرح در ابتدای کار است ممکن است مواردی پیش بیاید که از پیش‌بینی خارج است با این حال چنانچه مشکلی در این زمینه به وجود آمد مدیران بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها تابعه دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه پاسخگو خواهند بود.

خبرنگار: علیرضا شفیعی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229895 برچسب‌ها استان یزد روانشناسی کودک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کادر درمان

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال